Noniin, olisiko jo aika käsitellä 24:ää. Ensimmäisen tunnin jälkeen jo piti kirjoittaa sanaseni, mutta en saanut tarpeeksi irti. Nyt vasta tuntuu siltä, että siitä voisi olla jotain sanottavaa. Tapahtumat ovat sopivasti lähteneet rullaamaan, juonet avautumaan ja hahmot tulleet tutuiksi. Tuttu kärsimättömyys on omalla kohdallani nostanut päätään: "Tulis jo seuraava jakso!" (Fiksu veto maikkarilta näyttää kaksi jaksoa viikossa, ei tarvitse kokonaista viikkoa kärvistellä ja odottaa.)

En tiedä mikä Chloessa oikein on, mutta en ole koskaan oikein pitänyt hänestä. Vaikka hänellä sydän onkin kohdallaan, niin jokin siinä ärsyttää - ehkä se hapan ilme naamalla ja töykeä asenne. No, ainakin näyttää siltä, ettei häntä tarvitse enää tällä kaudella katsellakaan - tai koska sitä tietää.

Driscoll taas ei aluksi tuntunut ottavan kuuleviin korviinsa mitään järkeviä ja tärkeitä asioita. Näytti kuin olisi ollut jotain pahastikin hampaankolossa mitä tulee Jackiin.Tuli kuitenkin vihdoin järkiinsä.

Arazin perhe on oma mielenkiintoinen sivujuonteensa. Mielenkiinnolla seuraan, miten suurta osaa Behrooz vielä näyttelee asioiden kulussa, antaako hän mahdollisesti ilmi perheensä. Entä ilmoittaako Behroozin tyttöystävän äiti tyttärensä kadonneeksi kuinka pian.

24:ssä on aina ollut hyvää lähes jatkuva toiminta ja tapahtumien rinnakkainen seuraaminen eri tahoilta. Myös yllätyksellisyys on suuri valtti. Kolmannellakin kaudella petturiksi luultu mies olikin oikealla puolella kokoajan. Suurella mielenkiinnolla odotan mitä uutta ja yllättävää tulevat jaksot tuovat tullessaan. Maikkarin 24:n sivuja vilkuiltuani huomaan ainakin että vanhoja tuttuja henkilöhahmoja ilmeisesti astuu kuvaan jossain vaiheessa, mutta kuinka pian? Helpostihan sen saisi selville jos haluaisi, mutta kun en halua.