Idea tästä blogista on muhinut jo hetken. Ajattelin testata, miten tämäntyylinen blogi toimii. Ja saanko ylipäätä mitään tänne kirjoitettua.

Pääajatus on siis, että ns. "arvostelen" tänne sen mitä olen nähnyt, kuullut ja lukenut, sivistyneesti, tottakai, ei mitään alatyyliä ja tyhjänpäiväistä haukkumista maanrakoon. Yhtä hyvin saatan vain vuodattaa kyseisen teoksen herättämiä tunteita ja ajatuksia. Kyse ei ole läheskään aina uutuuksista. Saatan arvostella televisiosta tai DVD:ltä näkemäni vuosia vanhan elokuvan, mikäli minusta tuntuu siltä, että minulla on siitä jotain sanottavaa. Elokuvissa käyn nykyään enää aniharvoin, sitäkin vähemmän heti ensi-illoissa, eli ei kannata täältäpäin odottaa mielipidettäni elokuvasta jonka haluaisi mennä katsomaan. Saatan yhtä kaikki ruveta ylistämään kasarimusiikkia tai jotain vuosikymmeniä vanhaa kirjaa. Ajan hermolla tämä blogi siis ei kulje. Siitäkin huolimatta olisi kiva nähdä, jos edes joitakuita kiinnostaa minun mielipiteeni ja näkemykseni. Joten tervetuloa vaan, ja kommentoikaa toki, kunhan jotain kommentoitavaa on. Eriävätkin mielipiteet ovat tervetulleita kunhan ovat "sivistyneesti" esitetty (käsitykseni ei-sivistyneestä on kommentit tyyliin: "Saa**nan huo**, mitä vi**ua sä tästä asiasta tiedät, painu hel****iin" 6.gif, enkä siis odota mitään akateemisesti sivistyneitä kommentteja costumed-smiley-033.gif, ihan tavallisen Matti ja Maija Meikäläisen maalaisjärjellä varustetut kommentitkin riittävät 9.gif .)

Toimikoon tämä myös jonkinnäköisenä itseni mittarina itselleni, mitä enemmän tänne saan jotain aikaiseksi, sitä paremmin olen onnistunut itseni kehittämisessä.