Ajattelin tänne blogiin erillisille sivuille listata kaikki katsomani elokuvat, näin alkajaisiksi, ja sitä mukaa kun tulee jotain muuta listattavaa (kirjat lähinnä ja harkitsen kannattaako kaikista seuraamistani sarjoista tehdä vastaavaa listaa). Elokuvat sisältävät kaikki elokuvat, niin televisiosta nähdyt, itse nauhoitetut ja myöhemmin katsotut, DVD:t ja ihan elokuvateatterissa nähdyt. Siellä on myös ne elokuvat jotka olen ennenkin nähnyt, mutta tänä vuonna uudestaan katsonut. Saatanpa lisätä myös jokaisen elokuvan perään kertojen määrän, jos satun katsomaan saman elokuvan uudestaan vielä tänä vuonna, mikä ei ole lainkaan tavatonta.

Ihan kaikkia elokuvia siellä ei nyt välttämättä vielä ole listattuna, kun aloitin listaamisen näin reilun viikon tämän uuden vuoden puolella, en ihan tarkkaan muista, mitä kaikkea on tullut katsottua, ja mitkä niistä on katsottu tänä vuonna, mitkä ihan loppuvuodesta viime vuonna. Mutta pyrin listaamaan sinne kaikki, lähinnä muistilistaksi itselleni ja asiasta mahdollisesti kiinnostuneille lukijoille. Kaikkia elokuvia en erikseen blogissa kommentoi. Mutta mikäli kommentoin, laitan elokuvalistaan linkin omaan kommenttiini. Elokuvan alkuperäiskielinen nimi on myöskin linkki IMDb:n (The Internet Movie Database) elokuvasta kertovalle sivulle.

***

Otan vastaan kommentteja myös mahdollisista kehitysideoista. Haluaako tätä lukevat että seuraan esimerkiksi jotain suosikkisarjaani täällä aina jakso jaksolta... Ja suosituksiakin otan vastaan, mitä mielestänne minun kannattaisi katsoa, kuunnella, lukea...